Ülipõnev heitlus statistikaauhindade nimel!

Ballzy Eliitdivisjoni ja Spalding divisjoni põhiturniirid on lõppenud ning on aeg välja jagada individuaalsed auhinnad kategooria võitjatele. Tuleb tõdeda, et võitlus auhindade nimel oli üks viimaste hooaegade põnevamaid! Ballzy 100 eurosed kinkekaardid jagatakse välja peale ühise põhiturniiri (alagrupp + vahegrupp) lõppu kolme kategooria parimatele – enim punkte, enim kolmeseid ja täpseim vabaviskaja (min 30 üritust).  Kaugvisete kategooria võitis Priidik Ulp (Hausers/UCRent, 59 kolmest) vaid ühe enim tabanud viskega Alexey Stonigini (Skymobile, 58 kolmest) ees! Kolmanda koha hõivas Martin Ressar (Wildix/Esecom) 43 tabamusega. Vabavisete kategooriavõit oli samuti napimast napim ehk sisuliselt 1 tabavuse erinevusega. Pikema kõrre tõmas seekord Marko Pern Puhhide meeskonnast, kui põhiturniiri lõpuks jäi kirja 90,3% täpsus (vised 31/28), jälitaja Kristjan Prüüs (Aexpo/Estravan) sai kirja omakorda 88,4% täpsuse (visked 43/38) ehk üks enam tabatud vise oleks temas teinud juba võitja. Kategooria kolmas oli Kaido Pae Palliklubi/Rehpol ridadest 82,4% täpsusega (viksed 51/42). Sport on ikka vahel karm, aga midagi pole teha.


Enim punkte kogus põhiturniiril Risto Tõns (Brian James Trailers), kes skooris kokku 307 punkti 14 mänguga, mis teeb keskmiselt 21,9 punkti kohtumises. Skoorimeistrite kateoogrias jäi teiseks Priidik Ulp (Hausers/UCRent) 276 silmaga ning võrdselt 250 punkti suutsid koguda Alexey Stonigin (Skymobile) ja Kristjan Prüüs (Aexpo/Estravan).
Risto Tõns, Priidik Ulp ja Marko Pern – Teid kõiki ootab Ballzy kossupoe 100 euro väärtuses kinkekaart. Oma kategooria ülinapilt kaotanud Alexey Stoniginit ja Kristjani Prüüsi otsustas Kossuliiga premeerida Spaldingu seljakottidega.

Lisa kommentaar

Turvakood
Värskenda